Jegyvásárlás


Program


Útibeszámolók: Kalandok Hetedhét országban - Vigh Bori előadása

Útibeszámolók: Kalandok Hetedhét országban - Vigh Bori előadása

Sorozatunk nézői havonta egy alkalommal olyan előadókkal találkozhatnak, akik utazásaikról nemcsak fotókat, videókat készítettek, hanem írásban (könyvben, blogon) is megörökítették élményeiket.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 15. szerda, 18:31

Kalandok Hetedhét országban – Vigh Bori, a backpacker.hu blog szerzőjének előadása

Vigh Bori története hét éve kezdődött, amikor felvette a hátizsákját és világgá ment először. A novemberi előadásra hét történetet hoz majd, hét országból, Argentínától Új-Zélandig.
A backpacker.hu szerzője Hogyan menjünk világgá? címmel könyvet is írt, amely a hozzá hasonló utazni vágyóknak szól, a kíváncsi embereknek, akiket nem az all-inclusive szálloda svédasztala hoz lázba, azoknak, akik már évek óta dédelgetnek egy álmot: világgá menni, akik hiszik, hogy az igazi álmok azok, amik megijesztenek. A kérdés az, hogyan tudunk túllenni a félelmeinken, hogyan alakíthatjuk át a vágyainkat célokká, a kifogásainkat pedig feladatokká.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!