Jegyvásárlás


Program


Útibeszámolók - A világ Budapesten, Budapest a világban, Gyémánt Balázs előadása
3

Útibeszámolók - A világ Budapesten, Budapest a világban, Gyémánt Balázs előadása

A sorozat előadói, a hivatásos utazók (idegenvezetők, túravezetők) vagy a szinte mindig úton lévők (utazóbloggerek, útikönyvek szerzői) havonta egy alkalommal rengeteg fotóval, videóval színesített előadásukban osztják meg élményeiket, tapasztalataikat, praktikáikat a közönséggel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 17. szerda, 18:30

Útibeszámolók

A világ Budapesten, Budapest a világban

Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó

A járvány alatt Gyémánt Balázs sem utazhatott külföldre, ezért sokat mászkált a városban egyedül, és megpróbálta Budapestet úgy nézni, mintha külföldön lenne. Így talált rá Londonra, Párizsra, Buenos Airesre, Tokióra, New Yorkra, Rio de Janeirora és Isztambulra is a fővárosban. Ismert és eldugott budapesti helyek egy elvonási tüneteket mutató világutazó előadásában.

A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni.

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!