Jegyvásárlás


Program


UPeramesék - Varázsfuvola

UPeramesék - Varázsfuvola

Uperamesék Papagénóval sorozatunkban ezúttal a Varázsfuvola legszebb részleteit adják elő a FareMido operatársulat tagjai.
Mozart varázslatos meseoperájával az operaénekes szereplőkkel együtt játszva ismerkedhetnek meg kicsik és nagyok.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 11:00

Uperamesék - Varázsfuvola       
Pót előadás

Az előadások eredeti helyszíne az újpesti UP rendezvény térben került volna közönség elé.
A 2020. 04. 19-én az Up rendezvénytérben elmaradt előadások helyett 2002. 09. 27-án 11 órakor az Ifjúsági házban várjuk Önöket szeretettel.

Uperamesék Papagénóval sorozatunkban ezúttal a Varázsfuvola legszebb részleteit adják elő a FareMido operatársulat tagjai.
Mozart varázslatos meseoperájával az operaénekes szereplőkkel együtt játszva ismerkedhetnek meg kicsik és nagyok.

szereplők:
Bucsi Annamária
Lőrincz Judit
Kovács Gábor
Dani Dávid
Hábetler András


Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!