Jegyvásárlás


Program


ÚJRAKEZDÉS - Pszichoforyou

ÚJRAKEZDÉS - Pszichoforyou

Újrakezdeni - vajon lehetséges? És ha igen, hogyan kell? Mindent hátrahagyva, minden hidat felégetve, vagy épp ellenkezőleg, lépésről lépésre? Mi történik, ha belevágunk, és nem sikerül? Mit szólnak majd mások? Hogyan kell elkezdeni az újrakezdést, és egyáltalán: nekünk való tulajdonképpen ez az egész? Honnan tudhatjuk, ha már túl késő mindent elölről kezdeni, és jobb inkább elfogadni azt, ami van?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 15. kedd, 18:30

Legyen szó akár a magánéletünkről, akár a karrierünkről, az életünk egy pontján sokan találkozunk ezekkel a kérdésekkel, amelyekre a Pszichoforyou soron követező rendezvényén Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológussal, és Túri Mártonnal, az Újraterveztem.hu társalapítójával keressük majd a válaszokat. 

Szívvel. Lélekkel. Veletek.

 

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!