Jegyvásárlás


Program


Új írás októberi számáról

Új írás októberi számáról

Újjászületett az egykor igen népszerű Új Írás című folyóirat. Tizenöt jeles alkotó egy éve fölesküdött, hogy az interneten, társszerkesztőként kézirataikkal, más írók bevonásával, - ötletekkel és bírálatokkal – együtt szerkesztenek Farkas László főszerkesztésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 9. szerda, 18:00

BEMUTATKOZIK AZ ÚJ ÍRÁS!

Most otthonra leltek a Fészek Művészklubban. Először októberben bemutatkozhatnak az éppen megjelent írásokból összeállított egyórás műsorral. A szerzők közül személyesen vagy színész által megszólal Baranyi Ferenc, Benke László, Csukás István, Horváth Péter, Jolsvai András, Szakonyi Károly. A műsort Sumonyi Zoltán szerzőnk vezényli.

Ajánlatunk


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!