Jegyvásárlás


Program


TVRTKO-Túl minden határon

TVRTKO-Túl minden határon

Tvrtko ősszel 100 napra Hawaiiról Magyarországra utazik, hogy itt minél több embernek elvihesse az ALOHA jelentését, a békét, a nyugalom erejét, Isten leheletét. Szeretné elmesélni, hogy ÍGY IS LEHET! Lehet élni gyűlölet, mindennapi harc és vádaskodás, politikusi és mindennapi acsarkodás nélkül.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 4. csütörtök, 19:00

Tvrtko ősszel 100 napra Hawaiiról Magyarországra utazik, hogy itt minél több embernek elvihesse az ALOHA jelentését, a békét, a nyugalom erejét, Isten leheletét. Szeretné elmesélni, hogy ÍGY IS LEHET! Lehet élni gyűlölet, mindennapi harc és vádaskodás, politikusi és mindennapi acsarkodás nélkül. Az ALOHA ott lehet Magyarországon is. Rajtunk múlik, ott van-e a béke...

Tvrtko erős előadásokkal készül. Olyan energiák vannak benne, amelyek legyőzhetetlenné teszik. Nagy alázattal, de magabiztosan tudja, hogy megismerte az élet igazi értelmét.

„Nincs az a rövid idő, amennyi alatt ne lenne érdemes kimondani, hogy SZERETLEK!”

A szeretet erejét hozza el a nézőknek Salgótarjánba. Olyan esteket ígér a vendégeknek, amelyeket soha nem fognak elfelejteni. Olyanokat, amelyek felemelnek és nagyon erőssé tesznek. Gyertek vele, TÚL MINDEN HATÁRON!


Az előadás után lehetőség van könyvvásárlásra és dedikálásra!

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!