Jegyvásárlás


Program


Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 14. szombat, 20:00

Bach: 3. (D-dúr) szvit, BWV 1068
Mozart: d-moll zongoraverseny, K. 466
Csajkovszkij: 4. (f-moll) szimfónia

Az antwerpeni deSingel művészeti központ, a belgiumi flamand közösség fontos kulturális intézménye, melynek alapgondolata, hogy sokrétű, gazdag programjaival összekösse a különböző művészeti ágakat, a zenét, a színházat és a képzőművészetet. A központ ötlete Peter Benoit-tól származik, az 1980-ban a belga királyi pár jelenlétében átadott épület terveit pedig Léon Stynen készítette. A deSingel Művészeti Központ nyitott a kortárs művészetek előtt. Négy művészeti ágnak: az építészetnek, a táncnak, a zenének és a színháznak egyaránt otthont ad. Hangsúlyos benne a kortárs művészet, de az újszerű, a korábbi konvencióktól mentes produkcióktól a klasszikus művek hagyományos interpretációjáig sok minden megfér benne. Jellemző módon itt működik Jan Fabre modern, a hagyományos műfaji keretek közé nemigen sorolható táncszínháza, Philippe Herreweghe és a Collegium Vocale Gent, valamint Hervé Niquet Beethoven-Akadémiája, és ebben a központban helyezték el az antwerpeni konzervatóriumot, a színművészeti főiskolát (Posthoogeschool voor Podiumkunsten), a Flamand Építészeti Intézetet, valamint az antwerpeni Radio 2 állomást is. A deSingel Központ három színházterme közül az ezerszemélyes Kék teremben hangversenyeket, míg a 800 fős Vörös teremben tánc- és színházi produkciókat rendeznek, a 92 személyes Kisterem pedig kamaraprodukciók színhelyéül szolgál. A termek közötti folyosókat és helyiségeket eleve olyan méretűre építették, hogy azokban kiállításokat lehessen rendezni. A központ állandóan bővül, 2011-ben újabb egységeket adtak át, amelyek színházi, táncművészeti és zenei célokra alkalmasak.A Fesztiválzenekar turnéja során itt elsőként Bach 3. zenekari szvitje hangzik el, amelynek kéziratát Mendelssohn fedezte fel. A zongoraművész Emmanuel Ax egy igazi klasszikust, Mozart komoly és súlyos tónusa ellenére is népszerű d-moll zongoraversenyét játssza. A záródarabban, Csajkovszkij 4. szimfóniájában a szerző a körülöttünk ólálkodó végzettel hadakozik, végül mégis \r\nboldogságot ír fel nekünk receptre.

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!