Jegyvásárlás


Program


Tünet Együttes: LOOP - merülés két levegővel

Tünet Együttes: LOOP - merülés két levegővel

A LOOP merülés két táncművész testén és elméjén keresztül. Szász Dániel az ösztönök világába szervez expedíciót, hogy kiderítse, mivel lehet és mivel veszélyes együtt élni az ember legrejtettebb természetéből. Furulyás Dóra sajátos elmetérképet rajzol meg a mindannyiunk agyában pörgő félelmekről, elvárásokról és görcsökről.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 5. hétfő, 19:00

Az önmagukba merülés egyre mélyebb és mélyebb köreiből sikerül új emberként, győztesen kikerülniük? Vagy minden kezdődik elölről?
 
Lomtalanítás
„Tőlem ne gyertek el. Nem akarok kedves lenni. Nincs semmi a kezemben, hangzatos szavak, amivel idecsalogathatnálak. Csak egy nagy-nagy dolog van a szívemben: hogy kidobnék mindent, akkurátusan bebiztosított életem építőkockáit rendre.”

Szabó Réka, a Tünet Együttes művészeti vezetőjének 2004-es személyes és drámai, groteszk humorral átitatott  szólóját Furulyás Dóra viszi ismét színre. A színpadon megjelenő nőalak leltárba rendezi „fölösleges cuccait”, kiselejtezi napi rutinjait, szorongásait, magányos léleklomtalanítása monumentális gyónássá alakul. Az erőteljes, igazi fizikai kihívást jelentő mozgásanyag mellé végeérhetetlen szófolyam társul. Egészen a kifulladásig.

Rendező-koreográfus: Szabó Réka
Alkotó-előadó: Furulyás Dóra
Fény és tér: Szirtes Attila
Jelmez: Szűcs Edit
Zene: dj Mangó, Márkos Albert, Németh Márton - Eastend Stúdió
Szöveg: Petri Lukács Ádám, Szabó Réka

Loop
„Nincsen olyan ékesszólás, amely annyira elfonnyaszthatná valakinek az emberiségbe vetett hitét, mint önnön őszinteségének végső föltárulkozása." (Joseph Conrad A sötétség mélyén c. könyve)

Van, hogy az ember bár a civilizált világ és logika lelkes követője, mégis eltörik. Csak úgy, minden ok nélkül, a körülmények kegyetlen játéka közben. A földön találja magát nem olyan szép, de nagyon is emberi érzésekkel maga körül. Hoz egy döntést, és alámerül. Mert valami van ott a mélyben, az ösztönvilág kontroláltalan, „civilizálatlan” őszinteségében. Valami, ami képes még arra, hogy tükröt tartson elénk. De vajon ilyen mélységből van-e út vissza a felszínre?

Alkotó-előadó: Szász Dániel
Fény és tér: Szirtes Attila
Jelmez: Szűcs Edit
Zene: Barna Balázs
Köszönet: Kántor Kata, Czakó Máté
Koprodukciós partner: DW7
Az előadás a Na Cucky Theatre rezidencia programjával együttműködésben valósult meg.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!