Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások„Színházunk Magyar Kultúra iránti elkötelezettsége háromszázhatvan fokos fordulatot vett, és bár 2022 lesz a következő évszám, mi mégis a nyolcvanas évekbe repítjük vissza az érdeklődő vagy nem vendégeinket. A legmagyarabb hungarikumot használjuk fel arra, hogy értéket teremtsünk, miközben leromboljuk jóhírünket. Vállaljuk! Színészeink a legismertebb magyar tájegységekbe bújnak, hogy onnan előhozzák figuráikat, akik nem léteznek, ám mégis élők. Trágárság lepi be színházunk kávézóját, dallamok, rímek, és egyéb produkciók csendülnek fel a csendet megtörve. Sebaj! Érezzék jól magukat velünk és a magyar trágárság dicsőköveteivel, akik mind dísz is. Mulassunk együtt a lehető legkomolyabban vett szórakoztatással! [Programunkat az Erika Porszívógyár támogatja.]”
Zenés-táncos-vicces időutazásra invitáljuk az érdeklődőket. Tényleg trágár este lesz! És a vacsora-műsor után a nyolcvanas évek legjobb zenéire táncolunk. Mindenki ott lesz?

Program:
18.30-tól Érkezés
19.00 Vacsora - színpadi produkciókkal megszakítva
21.00 Tánc záróráig

Vendégeinket a Fame Arts & Café kávézó változatos kínálatával, valamint INGYENES welcomedrinkkel, kétfogásos vacsorával (bableves + rántotthús valamivel) és tűzforró táncparkettel várjuk.
Étel - és itallap: http://www.femszinhaz.hu/kavezo.php

Felhívjuk Nézőink figyelmét, hogy a műsorunk csak színjáték, sértődésnek helye nincs. Jelmez nem kötelező, de örömmel vesszük, ha a ’80-as évek hangulatát megidézik velünk.

közreműködnek:
Bezzegh Bettina
Cziczó Attila
Horváth Máté
Jendrics Anikó
Kövesdi László
Stubnya Béla
Varga Dóra

[ Az előadás CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható! Programunk zenés-táncos rendezvénynek minősül, így a legutóbbi kormányrendelet szerint a védettségi igazolvány kötelező, a maszk viselése ellenben nem. ]

 

Ajánló


Különleges formában, csak személyes találkozásokon kerül bemutatásra egy új, keserédes filmvígjáték, a „Nyócker”-ből ismert két főhős, Horváth János és Badár…

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei!