Jegyvásárlás


Program


Traccs! Sebestyén Balázs

Traccs! Sebestyén Balázs

Traccs! Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat szegedi állomásának ötödik vendége Sebestyén Balázs!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 9. kedd, 18:00

Traccs! Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat szegedi állomásának ötödik vendége Sebestyén Balázs!
Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 23 éve annak, hogy Balázs beköltözött a nappalinkba. Először a Z+ (Viva) műsorvezetőjeként láttuk, aztán 2003-tól az RTL Klub sztárja lett... 23 műsor köthető a nevéhez, melyeknek a többsége óriási siker volt, nem utolsósorban Balázs műsorvezetői stílusa miatt.
Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00
TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres

♻️ Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!♻️
❗️Fontos információk:❗️
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

LEGYETEK SZERENCSÉSEK! táncszínházi előadás a Fitos Dezső társulat előadásában esőnap június 30.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!