Jegyvásárlás


Program


Traccs! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Jakupcsek Gabriella

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 18:00

TRACCS! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Szombathely legújabb beszélgető-est sorozatának első vendége Jakupcsek Gabriella, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője. Kevesen vannak azok, akik annyiféle sorssal találkoznak a munkájuk során, mint Gabi hiszen egy-egy televíziós évad során kisebb városnyi emberrel beszélget. Meghallgatja beszélgetőtársait a nevét viselő műsorban, átadja a tudását szakmai rendezvényeken vagy tréningek irányítójaként, és persze magánemberként társaságban, szülői értekezleten, sőt egyszerűen csak az utcán… és nekünk személyesen...! Beszélgetésünk végén lehetőség lesz új könyvének "Nagy levegő - Aki megáll elsüllyed” dedikálására és közös fotó készítésére!


TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...


Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!