Jegyvásárlás


Program


Tóth Vera és Pauli Zoltán Bemutatja: KisKoncertek-Nagy Borélmények

Tóth Vera és Pauli Zoltán Bemutatja: KisKoncertek-Nagy Borélmények

Évek óta hatalmas népszerűség övezi Tóth Vera énekesnő és Pauli Zoltán gasztroszakértő közös estjét, amelyből végre a Várkert Bazárban is ízelítőt kaphatnak a minőségi zenék és borok kedvelői. A gasztroművészeti gálaesten a házigazdák mottóját követve nyújtunk táplálékot testnek és léleknek, egymásba fűzve az ízek, zamatok és dallamok különleges élményét.

Aktuális előadásokTóth Vera és Pauli Zoltán Bemutatja: KisKoncertek-Nagy Borélmények

Neves pincészetek borászainak válogatott tételsorát kóstolhatjuk végig az egykor történelmi falak hangulatos miliőjében, hiszen Demeter Zoltán Tokajból, Heimann Zoltán Szekszárdról, Pálffy Gyula Köveskálról, Sauska Andrea és Sauska Krisztián Villányból és Tokajból, valamint Rókusfalvy Pál az etyeki borvidékről hozza el csodálatos borait válogatott gasztrofalatok kíséretében. Bemutatkozik Tóth Vera-Gyémánt nevet viselő, új fehérbora is, amelyet Pálffy Gyulával álmodtak palackba a házigazdák, miközben a hangulathoz illő zenéről a Duka Laci Django Projectje gondoskodik.

A borkóstoló után Tóth Vera és zenekara ad fergeteges koncertet, művészettel koronázva meg a gasztrokulturális élvezeteket, és könnyen lehet, hogy még egy sztárvendég is felbukkan a színpadon.

Ajánló


Az ifjabb finn zenészgeneráció tagjaiból alakult Katu Kaiku trió a műfajok peremvidékén érzi magát igazán otthon: a modern jazzt a…

Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!