Jegyvásárlás


Program


Tóték

Tóték

A II. világháború idején Tót Lajos egy csendes kis falu tűzoltóparancsnoka valahol Észak-Magyarországon. Háza tiszta, kertje napfényben fürdik. Ha a fia nem szolgálna az orosz fronton, Tót Lajos csak a rádióból tudná, hogy háború van. Nem csak a közösségben örvend kitüntetett tiszteletnek, felesége és lányuk, Ágika is rajongva szereti őt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 19:00

Örkény István: Tóték

tragikomédia két részben

A II. világháború idején Tót Lajos egy csendes kis falu tűzoltóparancsnoka valahol Észak-Magyarországon. Háza tiszta, kertje napfényben fürdik. Ha a fia nem szolgálna az orosz fronton, Tót Lajos csak a rádióból tudná, hogy háború van. Nem csak a közösségben örvend kitüntetett tiszteletnek, felesége és lányuk, Ágika is rajongva szereti őt. Egy napon váratlan levél érkezik Tóték frontszolgálatot teljesítő fiától: az ifjú nem jön haza eltávra, de helyette az a megtiszteltetés éri a kedves famíliát, hogy felettese, Varró őrnagy náluk fogja kipihenni a harctéri megpróbáltatásokat. Az őrnagy eredetileg kéthetesre tervezett látogatása azonban egyre csak tovanyúlik…

Tót – FARAGÓ ANDRÁS

Tótné – BALÁZS ANDREA

Ágika, a lányuk – CSÁKI EDINA

Őrnagy – MIHÁLYFI BALÁZS

Postás – MOHAI TAMÁS

továbbá: ZORGEL ENIKŐ, JANIK LÁSZLÓ, PETRIDISZ HRISZTOSZ / STUBNYA

BÉLA / PÁSZTOR TIBOR

Dramaturg: DEÉS ENIKŐ

Díszlettervező: BÁTONYI GYÖRGY

Jelmeztervező: ZORGEL ENIKŐ

Rendező: DICSŐ DÁNIEL

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!