Jegyvásárlás


Program


Tortúra pszichotriller

Tortúra pszichotriller

Egy eldugott kis hotelben a népszerű regényíró, Paul Sheldon éppen befejezte legújabb könyvét, és fittyet hányva a zord téli időjárásra, boldogan útnak indul. Ám a néptelen coloradói országúton Paul autója szakadékba zuhan, és lassan be is temetné a sűrű hó, ha egy környékbeli nő, Annie Wilkes nem találna rá, aki kihúzza a roncsból a mozgásképtelen írót, és hazaviszi, hogy ápolni tudja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 26. szerda, 19:00

Úgy tűnik, Paulnak tényleg elképesztő szerencséje van, hiszen élve megúszta a balesetet, és Annie nemcsak szakképzett ápolónő, de saját bevallása szerint az író legnagyobb rajongója is. Amíg nem tud lábra állni, Paul kénytelen Annie házában maradni, hiszen az állandó hóviharok miatt lezárták az utakat, és még a telefonkapcsolat is megszakadt a külvilággal. Paul tehát teljesen Annie-re van utalva, aki persze repes az örömtől, hogy imádott írója pont az ő vendégszeretetét élvezi.
Lehet, hogy megúszta a balesetet, de Paulnak lassan rá kell jönnie, hogy a megpróbáltatásainak koránt sincs vége: egyre több a furcsa jel, a nyomasztó körülmény, és Annie lelkesedése is sokkal mélyebb, démonibb, mint egy egyszerű kamaszlányos rajongás..

Szereposztás
Paul Sheldon...... KELLER JÁNOS
Annie Wilkes....... MÓDRI GYÖRGYI

Közreműködők
A színpadi változatot Kovács Krisztina fordítása alapján Tasnádi Csaba és Kovács Krisztina készítette.

Díszlet- jelmeztervező: LIBOR KATALIN
Rendezőasszisztens, ügyelő, súgó: KLÓZER KITTI
Rendező: TASNÁDI CSABA Jászai-díjas

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!