Jegyvásárlás


Program


Török Ádám - Fekete Jenő - Závodi János

Török Ádám - Fekete Jenő - Závodi János

2019. február 15-én pénteken 18 órától
Török Ádám- Fekete Jenő – Závodi János
"Zenékkel és borokkal a világ körül"

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 19:00

Török Ádám- Fekete Jenő – Závodi János
"Zenékkel és borokkal a világ körül"
 
Rendezvénysorozatunk egy igazán egyedi, különleges eseménnyel folytatódik.

Török Ádám, Závodi János és Fekete Jenő régóta ismerik egymást, de nagyon ritkán állnak így hárman egyszerre a közönség elé. A koncepciójuk az, hogy Török Ádám a vezér, Fekete Jenő és Závodi János pedig követik és kísérik. Ugyanakkor sok improvizációt építenek bele a koncertbe. Török Ádám arról beszélt, hogy nem volt tudatos elszakadása a rocktól, fokozatosan épültek zenéjébe a bluesos, majd jazzes dallamok. A fuvola pedig elszakíthatatlan hangszerévé vált. Igazi zenei csemegére számíthatunk! Érdemes meghallgatni!

jegyár: 3.500,-Ft / Fő
az ár a koncertélményen túl egy welcome drinket is magában foglal (választható Katona borokból vagy alkoholmentes italokból)
 
Jegyvásárlás után asztalfoglalás szükséges!
információ, asztalfoglalás: +36 20 221 0871 illetve info@katonaborhaz.hu
Asztalfoglalás nélkül a szabad ülőhelyek érkezési sorrendben kerülhetnek elfoglalásra.
 
A koncert előtt, alatt, után a Katona Borház teljes kínálata kóstolható és vásárolható, mellette pedig alkoholmentes italokat és gasztro falatokat is vásárolhatnak, akik teljes körű gasztronómiai és kulturális élményre vágynak.
 
koncertkezdés: 19:00
kapunyitás: 18:00
kapuzárás: 23:00

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!