Jegyvásárlás


Program


TOMPOS KÁTYA - HRUTKA RÓBERT DUÓ

TOMPOS KÁTYA - HRUTKA RÓBERT DUÓ

Nem túlzás azt állítani, hogy a két művészt nem kell bemutatni, sem külön-külön, sem pedig együtt. Párosuk olyan értéket képvisel, ami ritka színfolt a hazai zenei palettán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 21:00

Tompos Kátya páratlan előadóművész, színészi játékát egyedülállóan kamatoztatja koncertjein, míg összetéveszthetetlen hangját színházi munkáiban. Hrutka Róbert régóta kíséri Kátyát zenei kalandozásai során, közös munkájuk gyümölcse a  2013-as Keresztül Európán és 2017-es Holdjárat albumainak zenei anyaga, mely utóbbin Kátya már szövegíróként is debütált. Koncertjeiken saját szerzemények mellett feldolgozások, megzenésített versek is elhangzanak, különös és bensőséges atmoszférát teremtenek együtt, ismerik egymás rezdüléseit, mi pedig velük utazunk műfajok sokaságán át, mégis azt érezzük, valahogy megáll kicsit az idő. A dalok magyar, angol, francia és orosz nyelven csendülnek fel, legutóbbi közös munkájuk a 2019-es Színházak éjszakája esemény számára készült „Viszlek haza” dal volt, melyhez videoklip is készült. 

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!