Jegyvásárlás


Program


Tom és Jerry
8

Tom és Jerry

Úgy látszik, az ősi ellenségek nem tudnak megszabadulni egymástól: Tom és Jerry újból találkozik, és újból és újból és újból összeméri az erejét. És nem érdekli őket, hogy körülöttük romba dől a hotel, és az esküvő is kicsit másképp alakul, mint ahogy a fiatalok eredetileg tervezték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 1. kedd, 17:00

Tom és Jerry / Tom and Jerry
amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 101 perc, 2021
6 éven aluliak számára nem ajánlott

Valószínűleg híresebbek, mint Bonnie és Clyde, Superman és Batman meg Jancsi és Juliska együtt véve: Tom és Jerry a mozivilág egyik leghíresebb párosa. Itt az ideje, hogy megtudjuk, mi újság van velük!

A kisegér egy elegáns New York-i szállodába költözik, élvezi a luxust, a tágas egérlyukat és a finom sajtokat, de a boldog napok véget érnek. A hotelt ugyanis kibérlik A Világ Legszuperebb Esküvője számára. A dúsgazdag ifjú pár mindenből a legjobbat akarja, és egyáltalán nem akar egérvendéget hívni. A hotel ifjú és buzgó alkalmazottja (Chloë Grace Moretz) pompás ötlettel rukkol elő: szerez egy macskát. Egy nagyon ismerős macskát…

A világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet idézett animációs sorozata most az élő és animációs elemeket keverve születik újjá: a látvány modern, de a szellem a régi: sok humor, sok ötlet és rengeteg üldözés!

Szereplők:
Kayla Chloë....... Grace Moretz
Terrance............ Michael Peña
Mr Dubros......... Rob Delaney
Jackie................ Ken Jeong

Rendező: Tim Story
Forgatókönyvíró: Katie Silberman

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!