Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások


Fél évvel ezelőtt a Lullenstyd Intézetben történt valami, ami megrázta a világot. Minden megváltozott. De a kutatók még mindig értetlenül állnak az események előtt: eredményeik homályosak, az összefüggéseket mostanáig senki sem fejtette meg. Két ember. Egy titokba burkolózó fordulat. Az Esemény, ami megváltoztatta a világot. Kik ők? Mi történt velük? Hol vannak most? Az igazságot a család derítheti ki.

A játék a találékonyságot teszi próbára és megmutatja, hogy családként hogyan tudják inspirálni egymást. Itt nem zárják be az ajtót. Nincs ijesztgetés, rozsdás lakatok keresgélése. A Titokszoba két, izgalmasan berendezett szobájában a fantázia szabadul el.

Az interaktív játékot két szobában, tablettel a kezekben játszák. A feladatokat közös kreatív gondolkodással, problémamegoldással oldhatják meg, s léphetnek előre a játékban. A győzelemhez egyetlen dolog szükséges: kreativitás.

 

Fontos információk

Helyszín: Budapest, VI. kerület, Szív utca

Körülbelül másfél óra. Az igazán pörgős családoknak a játék akár 100 percig is eltarthat.

A csomag ára legfeljebb 6 fős csapatok részvételét tartalmazza. Legalább négy fős csapattal lehet igazán hatékony a játék.

A játékot főként nagyobb, 10 év feletti gyermekeknek és szüleiknek ajánlott. Felső korhatár nincs. Az épület nem akadálymentesített, a szoba a harmadik emeleten helyezkedik el.

 

Ajánló


Gábor öt éve költözött egy pesti bérházból a budai hegyekbe, ahol azóta kertészkedik,…

Tarts velünk egy rendhagyó tárlatvezetésre a Várnegyed szívében található középkori erődítményben, Az első…