Jegyvásárlás


Program


TISZTA FLÖRT (Férfiaknak)

TISZTA FLÖRT (Férfiaknak)

A TISZTA FLÖRT program Férfiak számára szól, melynek során játékos színházi gyakorlatok segítségével fejlesztjük a nőkkel való kapcsolódásunkat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 2. vasárnap, 10:00

A TISZTA FLÖRT program Férfiak számára szól, melynek során játékos színházi gyakorlatok segítségével fejlesztjük a nőkkel való kapcsolódásunkat.

A színház egy csodálatos lehetőséget biztosít, hogy kipróbáld Önmagad, felszabadítsd a gátlásokat, és megtapasztalj új lehetőségeket.

Ez egyfajta kommunikációs fejlesztő gyakorlat. Ennek segítségével harmonikus, őszinte, mély és szeretetteli kapcsolatokat alakíthatunk ki nőkkel, kedvesünkkel, feleségünkkel, édesanyánkkal, kolléganőnkkel, vagy bárki mással, lehetőleg minden nővel. Itt átélheted a valódi támogató férfi közösség erejét, és a közös célért való munka gyümölcseit.

A részvételhez nincs szükség semmilyen színházi előképzettségre vagy tapasztalatra, itt egyedül Rád van szükség!

Nem mindennapi kalandban lesz részünk!

Szeretettel látunk!

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!