Jegyvásárlás


Program


Tihanyi Szabadtéri Játékok / Furcsa pár - komédia ( Kaposvári Csiky Gergely Színház)
3

Tihanyi Szabadtéri Játékok / Furcsa pár - komédia ( Kaposvári Csiky Gergely Színház)

Oscar nem túl rendezett fickó, de mondhatjuk azt is, hogy elképesztően trehány, ráadásul elvált, otthonán látszik az asszonyi kéz nyomának hiánya. Oscar rövid időre befogadja barátját, Felix Ungart magához. Felixet éppen elhagyta a felesége, s az érzékeny, megsebzett lelkű férfinek nincsen maradása korábbi közös lakásukban..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 20:30

Neil Simon: Furcsa pár
komédia dalokkal
A Kaposvári Csiky Gergely színház előadása

Oscar Madison 43 éves, jóképű, laza, kedves, sportriporterként dolgozik New Yorkban. Tizenkettedik emeleti lakásában pókerpartikat rendez. Oscar nem túl rendezett fickó, de mondhatjuk azt is, hogy elképesztően trehány, ráadásul elvált, otthonán látszik az asszonyi kéz nyomának hiánya. Oscar rövid időre befogadja barátját, Felix Ungart magához. Felixet éppen elhagyta a felesége, s az érzékeny, megsebzett lelkű férfinek nincsen maradása korábbi közös lakásukban. Oscar azonban hamarosan kénytelen belátni, hogy nagyvonalú ajánlata igen elhamarkodott volt. Felixről ugyanis kiderül, hogy valójában egy elviselhetetlen ember. Rossz tulajdonságai között szerepel a hipochondria, a rend- és tisztaságmánia, a már-már betegesnek mondható takarítási kényszer. Mindezek fényében Felix nagyon könnyen konfliktusba keveredik Oscarral, aki először kér, könyörög, végül már gyilkossággal fenyegetőzik, mindhiába.
Felixtől nem olyan egyszerű megszabadulni….

Szereplők:
Felix Unger....................... Hüse Csaba
Oscar Madison................. Sarkadi Kiss János
Murray.............................. Nyári Oszkár
Speed............................... Szalma Tamás
Vinniem............................ Fándly Csaba
Roy................................... Mohácsi Norbert
Gwendoline o’Pigeon....... Szvetnyik Kata
Cecily, a húga.................. Török Saca

RENDEZŐ: OLT TAMÁS

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Kapunyitás: az előadás kezdete előtt 60 perccel

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:
Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk)
akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. (Amennyiben nincs szünet akkor, ha lement az előadás fele) Ebben az esetben a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!