Jegyvásárlás


Program


Thomas Quasthoff and His New Jazz Project / CAFe 2017

Thomas Quasthoff and His New Jazz Project / CAFe 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 13. péntek, 20:00

Közreműködik: Thomas Quasthoff – ének, Frank Chastenier – zongora, Dieter Ilg – nagybőgő, Wolfgang Haffner – ütőhangszerek

 

A nagyszerű opera- és dalénekes négy évvel visszavonulása után újra színpadra lép, bizonyítva, hogy sem a kíváncsisága, sem a belső inspirációja nem apadt el. A legendás bariton fantasztikus jazzműsorral jelentkezik, melyben a soul, a pop és a blues számára legkedvesebb előadóinak dalaiból válogat.

A jazz mindig is közel állt Thomas Quasthoff szívéhez, egyformán foglalkoztatta Schubert Téli utazása és a Great American Songbook legnépszerűbb dalai, George Gershwin, Cole Porter, Irving Berlin vagy Jerome Kern kompozíciói.

A közelmúltban – talán meglepő módon – a Bécsi Operában egy Frank Sinatra dallal lepte meg közönségét, mely kitörő ovációval díjazta produkcióját. A másnapi kritika pedig azt emelte ki, hogy Quasthoff bármit is énekeljen, mindig a legnagyobb mélységek és a hipnotikus erejű költői magasságok tárulnak fel.

 

 

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!