Jegyvásárlás


Program


The Waves/Mimi
2

The Waves/Mimi

„Ha bárki megmenthetett volna, te lettél volna az." (Virginia Woolf)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 14. szombat, 19:00

The Waves/Mimi

Virginia Woolf, a modern irodalom egyik vezéralakja 1941. március 28-án kövekkel megrakva zsebeit az Ouse folyóba ölte magát. Férjének írt búcsúlevelében vall az újra felerősödő szorongásáról és a hangokról, melyek a hullámsírba vezették. Utolsó pillanatainak történetét és küzdelmeit Lukács András tárja a nézők elé.

Philip Glass: Violin Concerto Movement II
Philip Glass: Metamorphosis Two
© 1987, 1988 Dunvagen Music Publishers Inc. engedélyével

Az előadásban stroboszkóp szerepel.

Koreográfus: Lukács András Seregi- és Harangozó-díjas
Asszisztens: Kara Zsuzsanna
Jelmez: Tóthné Preisinger Ildikó
Fény: Dragos Dániel
Zene: Philip Glass, Max Richter
Videó: Glowing Bulbs

Mimi

Az új Velekei koreográfia a mágikus realizmussal kacérkodik. A hétköznapok biztonságos szürkesége és a delírium hazudta eufórikus állapot között egyensúlyozó történetben a társadalom peremén tengődő narkós banda  vív élethalálharcot. A színtér egy metrómegálló, a tét: a vágy beteljesítése. A vágy pedig maga: Mimi.

Dramaturg: Csepi Alexandra
Koreográfus: Velekei László Seregi- és Harangozó-díjas
Asszisztens: Jónás Zsuzsa Harangozó-díjas
Díszlet: Velekei László, Győri Gabi
Jelmez: Győri Gabi
Fény: Stadler Ferenc
Zene: montázs

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!