Jegyvásárlás


Program


The Qualitons

The Qualitons

A 10 éves fennállását ünneplő The Qualitons zenekar sajátos ízű funk-rock-beat zenéje igazi unikumnak számít a hazai és európai könnyűzenei platformon. Koncertjeiket a vokális, fülbemászó dalok, a groove-os lüktetés, a pszichedélia és az improvizáció különleges találkozása jellemzi.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 8. péntek, 21:00

THE QUALITONS KONCERT

A 10 éves fennállását ünneplő The Qualitons zenekar sajátos ízű funk-rock-beat zenéje igazi unikumnak számít a hazai és európai könnyűzenei platformon. Koncertjeiket a vokális, fülbemászó dalok, a groove-os lüktetés, a pszichedélia és az improvizáció különleges találkozása jellemzi.
A Panoramic Tymes és a Tomorrow’s News után itt a legújabb lemezük, az Echoes Calling! Az új zenei anyag merészebb, progresszívebb vizekre evez (vadonatúj 7 dal került vinylre), de visszaköszönnek a rájuk jellemző sok vokálos, több tételes dalok, groove-os alapok.
A programot a Hangfoglaló és az NKA támogatja.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!