Jegyvásárlás


Program


The Qualitons

The Qualitons

A 10 éves fennállását ünneplő The Qualitons zenekar sajátos ízű funk-rock-beat zenéje igazi unikumnak számít a hazai és európai könnyűzenei platformon. Koncertjeiket a vokális, fülbemászó dalok, a groove-os lüktetés, a pszichedélia és az improvizáció különleges találkozása jellemzi.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 8. péntek, 21:00

THE QUALITONS KONCERT

A 10 éves fennállását ünneplő The Qualitons zenekar sajátos ízű funk-rock-beat zenéje igazi unikumnak számít a hazai és európai könnyűzenei platformon. Koncertjeiket a vokális, fülbemászó dalok, a groove-os lüktetés, a pszichedélia és az improvizáció különleges találkozása jellemzi.
A Panoramic Tymes és a Tomorrow’s News után itt a legújabb lemezük, az Echoes Calling! Az új zenei anyag merészebb, progresszívebb vizekre evez (vadonatúj 7 dal került vinylre), de visszaköszönnek a rájuk jellemző sok vokálos, több tételes dalok, groove-os alapok.
A programot a Hangfoglaló és az NKA támogatja.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!