Jegyvásárlás


Program


The Golden Voices of Gospel 2024

The Golden Voices of Gospel 2024

hangszeres énekegyüttes

"OH HAPPY DAY", " HALLELUJAH "

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 4. csütörtök, 19:00

The Golden Voices of Gospel 2024

Dwight Robson afro-amerikai  baptista tiszteletes zenekara  a The Golden Voices of Gospel  csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol már sok éve rendszeresen  koncertezik. Dwight Robson zenekara általában 11 - 12 tagú- hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő, szólisták, hangjuk, énektudásuk is tökéletes.

A " The Golden Voices of Gospel"  profi együttessel szívesen dolgoznak /-tak/  együtt olyan világsztárok is mint Michael Jackson, Mariah Carey,stb.

A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb.
A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaiból

Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget és sikert.

Ajánlatunk


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

Ajánló


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

A SIKER VISSZATÉR! A Crescendo Music Management bemutatja Szörényi Levente – Bródy János: István, a király 40. Éves Jubileumi Koncert

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!