Jegyvásárlás


Program


Tázló klub - vendég Sebestyén Márta

Tázló klub - vendég Sebestyén Márta

A táncházban a fiatal FolkPakk zenekar muzsikál a Tázlóval váltva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 11. péntek, 19:00

19.00−20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal
20.00−00.30 A klub vendége: Sebestyén Márta
21.00−00.30 Moldvai táncház a Tázló és a FolkPakk zenekarral

Sebestyén Márta létformája az éneklés. Tehetsége, képzett orgánuma és varázslatos lénye által a legmagasabb szinten képviseli a tradicionális magyar népdalkultúrát itthon és világszerte. A moldvai népzene is közel áll hozzá, már gyermekkorában rabul ejtették a csángó népdalok.
Mártika tavaly már a vendégünk volt egy teltházas Tázló klubban, majd nyáron, Kapolcson közösen koncerteztünk. Idén februárra ismét elhívtuk, de sajnos betegség miatt nem tudott eljönni. Ezen a májusi alkalmon bepótoljuk az elmaradt találkozást.
A táncházban a fiatal FolkPakk zenekar muzsikál a Tázlóval váltva. Ősz óta ők szolgáltatják az élő zenét a Tázló klub tánctanításaihoz.
Jegyár: 800 Ft, diák, nyugdíjas és terézvárosi: 400 Ft

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.
A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Csoóri Sándor Alap támogatásával jött létre.

Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/359192017817981/

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!