Jegyvásárlás


Program


Tavaszi szél vizet áraszt

Tavaszi szél vizet áraszt

TAVASZI SZÉL VIZET ÁRASZT
A Kortárs & Balett Tánccsoport Szentendre - Diótörő Balettiskola táncelőadása
A pezsdítő tavasz érkezése, a víz végtelen energiája elevenedik meg a koreográfiákban a klasszikus balett és a modern kortárs tánc stíluselemeivel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 22. péntek, 19:00

Alkotók:
Stefanovics Anna
Kósa Zsófia
Gyúró Tamás
Varga Renáta

Hogyan fejezhető ki táncban a tavasz egyszerre lágy és erőteljes vibrálása, a hosszú várakozás, majd ébredés? Megjeleníthető-e a színpadon a víz áramlóan éltető, megtisztító ereje?
A pezsdítő tavasz érkezése, a víz végtelen energiája elevenedik meg a koreográfiákban a klasszikus balett és a modern kortárs tánc stíluselemeivel. Az est célja bemutatni a szívvel-lélekkel együtt táncoló, alkotó fiatalokat, a Kortárs & Balett Tánccsoportot, amely a modern és kortárs táncművészetet jelenleg egyedülállóként képviseli Szentendrén.

Időtartam: 90 perc, két felvonásban, egy szünettel

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!