Jegyvásárlás


Program


Tárlatvezetés Cseke Szilárd képzőművésszel  CSEND-20

Tárlatvezetés Cseke Szilárd képzőművésszel CSEND-20

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 29. csütörtök, 18:00

Tárlatvezetés Cseke Szilárd képzőművésszel | CSEND-20

 

Cseke Szilárd Munkácsy-díjas képzőművész kalauzolja végig az érdeklődőket a Hegyvidék Galériában megrendezett "CSEND-20" című kiállításán, bemutatva többek között az alkotások gondolati, esztétikai hátterét, izgalmas technikai megoldásait.

 

 
 

 

 

 

 

Cseke Szilárd művészete kezdetektől fogva több, egyenrangú szálon fut. Művei között szereplenek konceptuális tér- és fényinstallációk, mobil objektek, process munkák, figuratív és nonfiguratív festmények. Az 56. Velencei Képzőművészeti Biennálén képviselte a magyar kortárs képzőművészetet, ahol már megfogalmazódtak azok a gondolatok, amelyek a Hegyvidék Galéria tárlatán bemutatásra kerülő, nonfiguratív képek esetében is foglalkoztatták a művészt: a technikai képeljárások festészetbe integrálása, a különböző alkotófolyamatok és a bennük rejlő véletlenszerűségek esztétikai minősége. A kiállítás másik részében szereplő, erdőbelsőket megidéző művein a többrétegű, absztrakt festői felületből kibontott káprázat lehetősége érdekelte, megidézve a természetben megtapasztalt élményt, intellektuális elmélyedésre is lehetőséget adva.

 

Időpont: 2020. október 29. (csütörtök) 18:00

 

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

 

A tárlatvezetésen való részvétel regisztrációs jegy (200 Ft) megvásárlásával lehetséges. Maximális létszám: 30 fő

 

Jegyek kaphatók, illetve regisztrálni a hegyvidekgaleria.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) és a Hegyvidék Galériában (1126 Budapest, Királyhágó tér 10.) lehetséges.

 

Az épületben a maszk használata kötelező!

 

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!