Jegyvásárlás


Program


Tari Annamária pszichoanalitikus előadása

Tari Annamária pszichoanalitikus előadása

Tari Annamária pszichoanalitikus előadása:Online érzelmek és generációk
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 19:00

Tari Annamária klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, szűkebb szakterülete a pszichoanalízis (pszichoanalitikus kandidátus).  Első diplomáját gyógypedagógusként szerezte, és a főiskola utolsó évében már felvételizett az ELTE-re, pszichológia szakra. A két diploma és a gyógypedagógusi előélet kimondottan hasznos volt a pályája során.
Eleinte nehezen kezelhető gyerekekkel foglalkozott egy fiúnevelő otthonban, aztán intézetből kikerült gyerekek utógondozásával folytatta, majd öt évig volt fiatalkorú bűnelkövetők hivatásos pártfogó-felügyelője Kőbányán.

Ezután képezte át magát klinikai szakpszichológussá, de mai napig rengeteget profitál azokból a tapasztalatokból, melyeket a nehezen kezelhető fiatalokkal való munkája során szerzett.
A kórházi gyakorlat mellett folytatta szakmai képzését, megszerezte a pszichoterapeuta és pszichoanalitikus címet. A médiaszereplést a kilencvenes évek második felében kezdte, először az MTV Repeta című, délutáni középiskolás korosztálynak szóló magazinműsorába hívták rendszeresen tanácsot adni. Legtöbben az RTL Klub Reggeli című műsorából vagy a Viva zenei csatorna Intim szféra című műsorából ismerhetik; szerepelt a Magyar Rádió, a Klubrádió és a Radiocafé adásaiban is.

Annamária egyik legfontosabb törekvése, hogy megváltoztassa azt a nézetet, mely szerint, aki pszichológushoz jár, az bolond vagy öngyilkosjelölt, de biztos hogy valami nem stimmel nála. Szerinte, ha természetes, hogy ápoljuk a testünket, ugyanilyen megszokottá kéne válnia, hogy a lelkünkkel is foglalkozunk. Legfontosabb célkitűzése a pszichológiai ismeretek széles körű terjesztése, a pszichológiai kultúra fejlesztése.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!