Jegyvásárlás


Program


Tank and the Bangas / BTF 2020

Tank and the Bangas / BTF 2020

A Tank and the Bangas New Orleansból indulva hódította meg az amerikai közönséget, a csapat tagjai egy kötetlen és önfeledt közös zenélésen sodródtak egymás mellé, amikor 2011-ben egy open mic eseményen játszottak együtt. Annyira ráéreztek egymás energiáira, hogy nem sokkal később meg is alapították a zenekart.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 8. szerda, 20:00

Első lemezüket 2013-ban adták ki, a bemutatkozó albumot már nagyra duzzadt rajongótábor várta. 2017-ben újabb mérföldkőhöz érkeztek: 6000 formációt megelőzve nyerték meg a National Public Radio Tiny Desk versenyét, ami a műsorvezető Bob Boilen szerint „lírai mélységüknek és sokszínűségüknek” volt köszönhető.

Második nagylemezük, a Green Balloon 2019-ben látott napvilágot, és korábbi dalaiknál is jobban tükrözi, hogy a csapat milyen sokféle zenét képes saját arcára formálni. Az együttes forntembere, Tarriona „Tank” Ball énekstílusa olyan, mintha személyében minimum három teljesen különböző előadó egyesülne. Hol slammerként, hol jazz- vagy soulénekesként, hol rapperként formálja a szavakat, dalszövegei pedig akár egy avantgárd költészeti antológiában is megállnák a helyüket.

Az együttes tagjai: Tarriona „Tank” Ball – ének, Daniel Abel – gitár, Jonathan Johnson – basszusgitár, Etienne Stoufflet – tenorszaxofon, Albert Allenback – altszaxofon, fuvola, Norman Spence – billentyűs hangszerek, effektek, Merell Burkett – billentyűs hangszerek, Joshua Johnson – dob, Anjelika Joseph, Tia Henderson – vokál

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!