Jegyvásárlás


Program


Tánc a Kertben - Beat

Tánc a Kertben - Beat

Az előadásban, a mai társadalmunkra jellemző új kapcsolati formák megfelelőiként különböző táncnyelveket használva, két előadó keresi az utat egymás felé. A mozgás formaiságán keresztül mutatják be az útkeresés nehézségeit, abszurditását, és sokszor komikus pillanatait.

A jelenetek iróniával és humorral reflektálnak saját ritmus-, és jellembeli különbségeikre, illetve a világ folyton változó kapcsolati sémáira. Olyan táncformák jelentik mondanivalójuk eszközét, melyek alapvetően határozták, illetve határozzák meg egy-egy kor szellemét.

A színpadon megjelennek néptánc elemek, diszkó, technó, hip-hop, twerk illetve egészen kis csoportokat érintő mai táncok is, mint például a hardcore dance. Az egymástól nagyon különböző tánc és zenei stílusokat Porteleki Áron zeneszerző fogja össze egységes keretbe.

Az előadás 2019-ben Lábán Rudolf-díjat nyert.

 

Alkotók: Horváth Nóra, Ivanov Gábor

Előadók: Horváth Nóra, Oláh Balázs

Zenei összeállítás: Porteleki Áron

Fénytechnika: Dézsi Kata, Mészáros Máté

Mentor: Rózsavölgyi Zsuzsa

Konzultáns: Mészáros Máté

Külön Köszönet: Jenna Jalonen, Kántor Mátyás

Koncepció, koreográfia: Horváth Nóra

Támogatók: NKA, Sín Kulturális Központ, Mu Színház, Új Előadóművészeti Alapítvány, Műhely Ala-pítvány, Life Long Burning, Collective Dope

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap Imre Zoltán Programjának támogatásával jött létre.

Az előadást támogatja a European Union Culture Program.

Esőnap: 2021.07.20.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.  

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánló


A Szegedi Szabadtéri Játékok műsorát a 2021-es évad végén egy igazi klasszikus musical-legenda…

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás,…