Jegyvásárlás


Program


TAKEOVER: Bartáth Márk- Somló Dávid- Zságer-Varga Ákos

TAKEOVER: Bartáth Márk- Somló Dávid- Zságer-Varga Ákos

Bartha Márk – Somló Dávid – Zságer-Varga Ákos – Varga Vince a Stereo 5 Fesztiválon!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 2. szerda, 19:00

A koncertre olyan elektronikus zenészeket, előadókat kerestünk meg, akiket saját művészi tevékenységük mellett színházi-, tánc produkciók, performanszok zeneszerzőjeként, zenészeként is ismerhetünk. Míg az előadások közben a hangosító pultból, szinte láthatatlanul tevékenykednek, ezen az estén ők foglalják el a Jurányi nagytermének színpadát. A rövid, félórás koncertek során az előadók olyan saját projektekkel készülnek, amik legaktuálisabb zenei érdeklődésüket tükrözik.

Ajánlatunk


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!