Jegyvásárlás


Program


Takács Nikolas: Christmas Jam / SÁTOR

Takács Nikolas: Christmas Jam / SÁTOR

Az ország egyik legbársonyosabb férfihangja a zenetörténet legszebb karácsonyi dalait megszólaltatva varázsol ünnepi hangulatot az adventbe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 8. péntek, 20:00

Az országhatáron innen és túl egyaránt népszerű előadóművész kedvenc karácsonyi dalain kívül több saját slágert is előad, amelyekkel előkészíti a közelgő ünnepek hangulatát. Takács Nikolas neve ma már fogalom a hazai könnyűzenei és jazzéletben. Még csak tizenkilenc éves volt, amikor a magyar jazzélet legkiemelkedőbb alakjaival, mások mellett a világhírű Jávori Vilmossal és Babos Gyulával állhatott egy színpadra. Nevét 2010-ben ismerte meg az ország, s hazánknak talán nincs is olyan szeglete, ahol még ne lépett volna fel az elmúlt hét esztendőben.

Telt házas koncertek, nemzetközi fellépések, rádiós slágerek bizonyítják: megtalálta a maga karakteres stílusát és közönségét. Adventi turnéi már fogalomnak számítanak: unoka, szülő és nagyszülő is jól érzi magát rajtuk, hiszen az ismert dallamokkal, fesztelen és közvetlen stílusával Nikolas mindenki szívéhez megtalálja az utat. Ahogy egyik karácsonyi dalában énekli: „Jó érzés boldoggá tenni - Az élet értelme ennyi … Így válsz te is boldoggá!”

 

Engedjék, hogy a többszörös platina- és aranylemezes Takács Nikolas jól ismert dallamokkal varázsolja el Önöket a meghitt készülődés időszakába!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!