Jegyvásárlás


Program


Szűcsinger - Szálinger Balázs és Szűcs Krisztián estje / LITERÁRIUM EXTRA

Szűcsinger - Szálinger Balázs és Szűcs Krisztián estje / LITERÁRIUM EXTRA




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 20. hétfő, 19:00

A Szűcsinger ötödik éve járja az országot - klubkoncertek helyszínein, iskolákban, könyvtárakban, kocsmákban és zenei fesztiválokon egyaránt otthonosan mozog. A zenész Szűcs Krisztián (HS7, Budapest Bár, NAZA) és a költő Szálinger Balázs meghatározhatatlan műfajú, mintegy másfél órás előadásának magva a Rájátszás című produkció volt, amelynek keretében kortárs költők és popzenészek dolgoztak együtt közös dalokon: vagy létező zeneszámok kaptak új szöveget, vagy versek alakultak át dalokká.
A Szűcsinger több oldalról közelíti meg az énekelt versek világát: koncertnek irodalmi est, irodalmi estnek kabaré, kabarénak költészet, költészetnek pedig örömzene. Ki mondta, hogy nem lehet magyar versekhez úgy hozzányúlni, hogy popzene legyen a végeredmény? Miért ne születhetne igazi rádiós sláger egy Petőfi-vers alapján? Ki mondta, hogy nem válthatja egymást magától értetődően komikum és tragikum? Az est szervező ereje a közös mániák (Petőfi Sándor, Beatles, a magyar kabaré) felmutatása, a humor és a játékosság. Közös dalok, tinédzserkori versek, megjelenés előtt tesztelendő slágerek, háború és béke, jelenetek, új szövegű Beatles, pszichedelikus Petőfi - és az est végén a Világslágerek magyarul című blokk, amely után szem nem marad szárazon.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!