Jegyvásárlás


Program


Szűcs Krisztián duó - Várkert Akusztik

Szűcs Krisztián duó - Várkert Akusztik

Szűcs Krisztián a ’90-es évek óta az alternatív könnyűzenei színtér egyik emblematikus alakja, alapító tagja a Heaven Street Seven (HS7) formációnak. A zenekar frontembereként számos óriási slágert tudhat maga mögött, de dolgozott együtt a Neo együttessel és Yonderboi-jal is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 19. szerda, 19:00

 Az énekes–gitáros hosszú utat járt be az alternatív klubok világától a Budapest Bár csapatáig, akikkel gyakran lép fel. 2015-ben az év könnyűzenei szövegírójának választották a Húszezer éjszakás kaland című daláért, amit kifejezetten a Budapest Bár számára írt.

2022 tavaszán jelent meg első szólólemeze Vízválasztó címmel, amelynek akusztikus verzióját hallhatja a közönség a Várkert Akusztik koncertsorozat keretében, Benkő Dávid közreműködésével. A lemez hangzásában és felépítésében visszarepít egészen a HS7 kezdeteihez, a dalok a '80-as évek manchesteri könnyűzenei színterét idézik, magyar nyelvű dalszöveggel.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!