Jegyvásárlás


Program


Sztárkarácsony

Sztárkarácsony

Ünnepeljük együtt a karácsony közeledtét a Budapest Kongresszusi Központban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 19:00

Az elmúlt évek komoly sikerei után 2017-ben ismét, 3. alkalommal lépnek fel együtt a legismertebb hazai előadók, hogy a közönséggel együtt közösen ünnepelhessék meg a karácsonyt. A szokásokhoz híven a fellépők igazi karácsonyi hangulatot teremtenek szívmelegető dalaikkal.

Mint mindig ebben az évben is előadóinkat a Stúdió 11 Ensemble kíséri. A zenekar története 1963-ra nyúlik vissza, és a kezdetektől a szabad zenélés útjain jár, ötvözve a jazz és a könnyű zene különböző stílusait.

Velünk lesz többek között: Dolly, Kálmán György, Luigi, Majsai Gábor, Oláh Ibolya, Varga Miklós és Varga Vivien, Vikidál Gyula.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!