Jegyvásárlás


Program


Szophoklész: Antigoné

Szophoklész: Antigoné

Bár a tragédia az ókorban íródott, aktualitásából, érvényességéből napjainkban sem veszített semmit. A történet az igazság sokféleségét, a szeretet igazságát, az emberi és isteni hatalom összeütközését, a bűnt és megbocsátást helyezi középpontba, vizsgálja minduntalan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 9. szerda, 15:00

Szophoklész: Antigoné

Kifejezetten fiataloknak szóló előadásunk lírai módon, mégis érthetően, lényegre törően mutatja be antik örökségünk gyöngyszemét, humorral oldva a drámai helyzetet.

Célunk, hogy “élő tananyaggal” segítsük a középiskolásokat, akik így a színházi élményen túl, irodalmi ismereteiket is mélyíthetik. Igény esetén az előadáshoz kapcsolódó érzékenyítő foglalkozásra is szívesen invitáljuk a diákokat, amely nagyban segíti,  hogy sikeresen számot adhassanak tudásukról a témában.

Ajánlatunk


Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Pintér Béla szürreális víziója a világról. Pontosabban annak csak egy szeletéről, az emberi kapcsolatokról.

Ajánló


Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul.

Meglepetés a javából! Ez az a koncertünk, amelyre hónapokkal előre kell jegyet vadásznia annak, aki szeretne jelen lenni. Hogy mi…

 A korábbi nagy sikerre való tekintettel a Mamma Mia! ismét az ország legnagyobb sportcsarnokaiban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!