Jegyvásárlás


Program


SZOKOL RÁDIÓ - szikron este Szokol Péter Színművésszel

SZOKOL RÁDIÓ - szikron este Szokol Péter Színművésszel

Színes, zajos estére hív mindenkit az Óvóhely és a Magyarszinkron.hu csapata 2021. szeptember 27-én hétfőn 19.30-tól, amikor kinyílnak egy ismeretlen, izgalmas világ – a magyar szinkron – kapui. Az idegenvezető Szokol Péter színművész, aki vendégével, Kapácsy Miklóssal közösen interaktív élő szinkron estével várja a résztvevőket.

A SZOKOL RÁDIÓ BEMUTATJA:
állat hang vásár szinkroneste Szokol Péter színművésszel

A 90 perces programban helyet kap minden, ami a jó szinkronhoz kell, kipróbálhatja magát minden bátor és kevésbé bátor résztvevő. A két közismert szinkronhang az este folyamán válaszol minden kérdésre, hiszen ők mindenre tudnak egy választ!
Ráadásul Szokol Péter „állat hang kereskedés”-ének legjobbjai is itt mutatkoznak be élőben.

A közönség kipróbálhatja a tömegezést, az egyéni szinkronizálást, és a legügyesebbek nyerhetnek egy személyre szóló hangüzenetet, amelyet a kérésüknek megfelelően mondanak fel a színészek.
Emellett lehetőség lesz „örökbe fogadni” egy-egy állathangot is!

A műsor végén, ha még maradt valami valakiben, további fél órán állnak a művészek rendelkezésre, hogy ezzel tegyék örökre emlékezetessé az estét!

(A programról felvétel készül, amely a Magyarszinkron.hu Youtube és Facebook csatornáján lesz elérhető.)

Ajánló


Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos…

Koncertszerű előadás latin nyelven, magyar és angol felirattal

Jótékony célú előadás Szalai Kriszta színművésznő rendezésében, helyi gimnazisták közreműködésével, Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián műve, A…