Jegyvásárlás


Program


Szőke Nikoletta és a Káel Norbert Jazzical Trio
2

Szőke Nikoletta és a Káel Norbert Jazzical Trio

Jazz-est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 11. vasárnap, 20:00

A népdalfeldolgozásokat is ktöbb éve előadó Szőke Nikoletta jazz énekes valamint a nemzetközileg is elismert crossover-zongoraművész, Káel Norbert által 2014-ben alapított Jazzical trió közös projektje, a ,,Hungarian Folk-Jazz Songbook” több alkalommal lett a közönség nagy kedvence. Káel Norbert régóta foglalkozik a magyar népdalok és a jazz közötti kompatibilitás kérdésével. Boston-ban és New York-ban eltöltött évei alatt is tapasztalta, hogy az amerikai jazz és a magyar népzene dallamvilága több ponton is találkozik, különböző stílusokkal fuzionálva pedig rendkívűl izgalmas hangzást eredményez. Mindez arra motiválta, hogy kedvenc népdalait a jazz és a klasszikus zene harmóniai és ritmikai elemeivel vegyítse.

Magyar népdalok, valamint Bartók népdalgyűjtéseinek feldolgozásaiból álló koncertjük programja a két művész közös válogatása.

SZŐKE NIKOLETTA & KÁEL NORBERT JAZZICAL TRIO

Szőke Nikoletta – ének

Káel Norbert – zongora
Oláh Péter – nagybőgő
Lakatos András – dobok


(Rossz idő esetén a Református Kollégium Imatermében.)

Sárospatak Önkormányzata támogatásával

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!