Jegyvásárlás


Program


SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

Hölgyeim és uraim! Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: a két nagyszerű művész legemblematikusabb musical- és operett szerepeinek gyöngyszemei, utánozhatatlan bájjal átszőtt sanzonok, örökbecsű kuplék és természetesen nagyívű duettek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 19. péntek, 19:00

MAHÓ ANDREA Jászai-, Emerton- és Artisjus-díjas énekes-színművésznő hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte védjegyévé vált az elmúlt két évtizedben. Pályája során maradandót alkotott a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház, valamint a Pesti Magyar Színház produkcióiban is. A teljesség igénye nélkül olyan világhírű musicalek főszerepeit alakította sikerrel, mint a Rómeó és Júlia, a West Side Story, Az operaház fantomja vagy a Szépség és a szörnyeteg, mindamellett az operett műfajában is otthonosan mozog.

SZABÓ P. SZILVESZTER Jászai- és Artisjus-díjas színművész-énekes, 1996 óta a Budapesti Operettszínház tagja, ahol szinte az összes nagysikerű musical főbb szerepeit eljátszotta. 22 évesen kapta meg a Halál karakterét az Elisabeth című musicalben, amely azóta is elválaszthatatlan a nevétől. Emlékezetes alakítást nyújtott továbbá - szintén a teljesség igénye nélkül - az Elfújta a szél, a Rudolf, a Mozart!, a Rebecca, a Jövőre, Veled, itt! vagy a Rómeó és Júlia c. produkciókban. A Karinthy Színházban több prózai szerepben is láthattuk, rendszeresen vendégszerepel vidéki nagyszínházakban, s több rendezése is sikerrel fut szerte az országban.

Ajánlatunk


Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg! Ahogy a legnagyobb német költő, Johann Wolfgang von Goethe is írta kétszáz éve: „Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

Ajánló


Március közepén kezdi próbálni Hajdu Szabolcs a Legközelebbi ember munkacímű ősbemutatót Berényi Nóra Blankával, Sodró Elizával, Porogi Ádámmal és Baki…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az 1956-os emblematikus zeneszámokat és megrázó szöveges idézeteket gondosan kidolgozott dramaturgia szerint a korabeli Filmhíradó felvételeivel egységben készítettük.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!