Jegyvásárlás


Program


Szirtes Edina Mókus

Szirtes Edina Mókus

Azt mondják, Szirtes Edina Mókus muzsikájáról szólva világzenéről beszélünk. Leginkább azonban olyan alkotóról van szó, aki kezdetektől fogva a műfaji korlátokat feszegeti.  több

Ízig-vérig komolyzenész, de valóban felfedezhető jó pár olyan zenei jellegzetesség játékában, amely a dalokat folkosabb vagy etnósabb hangulatúvá varázsolja. Ez a környező vagy akár több ezer kilométerre élő népek zenéi – erdélyi, cigány, kelta vagy akár a feketék muzsikája – iránti rajongásából ered. Az eredmény talán azért is eklektikus, mert Mókus, befogadóként, semmilyen jó muzsikának nem tud ellenállni. Edina – a zenén túl – mást is szeretne egyszer majd maga után hagyni: gondolatot. Hogy nem vagyunk egyedül, hogy vannak még álmodozók, hogy merítsünk erőt magunkból (mert mindig van még ott bent elrejtve), hogy fel tudjunk állni, ha elesettnek érezzük magunkat, s hogy a teljes káoszból egy cseppnyi szeretet csodát varázsol. Harmóniát, összetartozást, muzsikát. Néha simogatóan, lágyságosan álmodoztató, néha tányérdobálósan mulatós, vérpezsdítő, asztalra csapós, borzongatós, de mindvégig őszinte, szívet próbáló és szívre vigyázó.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánló


Siklósi Örs, az AWS énekese már elég régóta szobazenél. Régóta íródnak olyan dalok…

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás,…

A Momentán Társulat két aktuális imprócsoportjának bemutatkozó előadása, ahol a csoport tagjai bemutatják,…