Jegyvásárlás


Program


SzínPro

SzínPro

Rendszeres dráma-játszóház felnőtteknek

A foglalkozás vezetői: Fodor Fanni és Szepes Anna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 19:30

A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős drámainstruktor hallgatói, a SzínMűVeletek műhely keretein belül új programsorozatot indítanak. Az alkalmak során különböző típusú drámajátékos gyakorlatokkal dolgozunk; improvizációs-, ön- és társismereti-, koncentrációs- és csoportépítő feladatok várnak a résztvevőkre.

 Azoknak akik felnőttek, és azoknak akik örök gyerekek. Azoknak akik voltak már ilyesmin, és azoknak akik soha nem hallottak még hasonlóról. Azoknak akik kíváncsiak, és azoknak akiknek csak a barátjuk kíváncsi. A színházkedvelőknek, a színházba még nem járóknak, a vidékieknek, a pestieknek, az unatkozóknak, és az elfoglaltaknak, de főleg azoknak, akik szerint nem csak a gyerekek játszanak. Pont neked!

A két órás alkalmakra kéthetente pénteken kerül sor 19.00-21.00 között. Kényelmes ruházat ajánlott.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!