Jegyvásárlás


Program


SzínPro

SzínPro

Rendszeres dráma-játszóház felnőtteknek

A foglalkozás vezetői: Fodor Fanni és Szepes Anna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 19:30

A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős drámainstruktor hallgatói, a SzínMűVeletek műhely keretein belül új programsorozatot indítanak. Az alkalmak során különböző típusú drámajátékos gyakorlatokkal dolgozunk; improvizációs-, ön- és társismereti-, koncentrációs- és csoportépítő feladatok várnak a résztvevőkre.

 Azoknak akik felnőttek, és azoknak akik örök gyerekek. Azoknak akik voltak már ilyesmin, és azoknak akik soha nem hallottak még hasonlóról. Azoknak akik kíváncsiak, és azoknak akiknek csak a barátjuk kíváncsi. A színházkedvelőknek, a színházba még nem járóknak, a vidékieknek, a pestieknek, az unatkozóknak, és az elfoglaltaknak, de főleg azoknak, akik szerint nem csak a gyerekek játszanak. Pont neked!

A két órás alkalmakra kéthetente pénteken kerül sor 19.00-21.00 között. Kényelmes ruházat ajánlott.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!