Jegyvásárlás


Program


Színműveletek: Az égigérő almafa

Színműveletek: Az égigérő almafa

Hol volt, hol nem volt, az Üveg-hegyen is túl, ahol a kurtafarkú malac túr, volt néhány kalandor, akik nem értették miért kell az esti mesét fekve hallgatni. Hiszen az olyan izgalmas! Útra keltek hát. Táskájukban alma, rengeteg ötlet… és hogy ki ne felejtsem: egy nagy fa és egy zord sárkány.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 11:00

Kalandoznak azóta is, de néha előfordul, hogy a bonyodalmak túljárnak az eszükön. Ilyenkor segítséget kérnek.
Tudnál nekünk segíteni megtanulni fára mászni? Túljutni a birodalmak ágas-bogas határán? Kinyomozni a gyümölcs tolvaj rejtélyét? Megtalálni az elveszett barátunkat?
Sőt ha már itt tartunk… Lennél a birodalmunk királya vagy királynője? Hiszen mi vándorok vagyunk, nekünk más a mesterségünk. Mi azért járjuk az országot, hogy mesét mondjunk és hallgassunk, hogy játszunk és nem utolsósorban azért, hogy kalandortársakra leljünk, akik szintén szeretnek mocorogni az esti mese alatt.

A foglalkozás során egy mesét játszunk végig a gyerekekkel, aminek alapját az Égigérő almafa című népmese különböző nemzetiségi változatai adták.
A kalandok közös megélése és az akadályok leküzdése, a különböző szerepek kipróbálása mind lehetőséget adnak arra, hogy játékos formában tanuljunk együttműködésről, empátiáról, segítségnyújtásról.

Dramatikus játszóház gyerekeknek

A foglalkozást vezeti:
Botka Dóra, Debreceni Luca, Hollósy Réka, Villant Bálint - a Színház és Filmművészeti Egyetem
másodéves drámainstruktor hallgatói

Időtartam: 70 perc

Ajánlott korosztály: 5-8 év

A FOGLALKOZÁSRA CSAK A GYEREKEK SZÁMÁRA KELL JEGYET VÁLTANI. A KÍSÉRŐ SZÜLŐK MEGFIGYELŐKÉNT INGYENESEN VEHETNEK RÉSZT.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!