Jegyvásárlás


Program


Szinetár-workshop

Szinetár-workshop

Vissza a kezdetekhez egy élő legendával

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 24. szombat, 19:00

2022 őszén a 90 esztendős örökös címzetes operafőigazgató, Szinetár Miklós már a róla elnevezett háziszínpadon próbálja huszonéves zeneakadémista növendékeivel azt a darabot, amellyel 70 évvel korábban operarendezői pályafutását indította. Auber operája, a Fra Diavolo csak egyszer látható afféle rendezői workshop keretében az OPERA Eiffel Műhelyházának Bánffy termében. Aki jelen lehet Szinetár Miklós, a magyar operaélet doyenjének operabeavatásán, igazán nagy élményben lehet része, ám aki csak a távolból tudná követni az eseményt, az sem marad le róla, mert intézményünk rögzíti a workshopot.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!