Jegyvásárlás


Program


Színesen Szárnyalók Lepkekiállítás

Színesen Szárnyalók Lepkekiállítás

A program kísérőjeként előadás és kézműves-foglalkozás várja az érdeklődőket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 15:00

SZÍNESEN SZÁRNYALÓK
LEPKEKIÁLLÍTÁS

Vendégeink, Modróczki Lilla és Tibor igazán különleges állatokkal érkeznek hozzánk, akiket nagy örömmel mutatnak be számunkra, legyen szó akár trópusi lepkebábokról, lepkehernyókról, vagy éppen lepkepreparátumokról. Ahogyan ők megfogalmazták küldetésüket: „Minden alkalommal különös élmény számunkra látni az érdeklődést, a rácsodálkozást gyerekek és felnőttek arcán egyaránt, mikor meglátják a természet kicsiny csodáit, megismerik a lepkék színpompás és sokszor meghökkentően érdekes világát!”

Előadások: 16.00 és 17.00 órai kezdéssel.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!