Jegyvásárlás


Program


SZILAS MIKLÓS - zenés, interaktív gyermekelőadás

SZILAS MIKLÓS - zenés, interaktív gyermekelőadás

Zenés gyermekműsorok Szilas Miklós dalszerző, előadóművész tolmácsolásában. Elsősorban az óvodás és a kisiskolás korosztály számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 10:00

Szilas Miklós pécsi bázisú zeneszerző-előadóművészként járja az országot. Sok helyre eljutott műsoraival, melyek vidám, zenés, szórakoztató események. Elsősorban a kisebbeknek szól, nagyjából 3-14 éves korig, de jöhet a család apraja-nagyja, unatkozni nem fog, az egészen biztos!

Koncertjei, zenés gyerekszínházi előadásai interaktív produkciók, ahol fontos az együttlét öröme, ami ugyanúgy hat rá is, mint a gyerekekre.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!