Jegyvásárlás


Program


Szeretettel Kanadából

Szeretettel Kanadából

Polyák Lilla és Gömöri András Máté zenés élménybeszámolója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 20. szombat, 20:00

A sztárpár, Polyák Lilla és Gömöri András Máté, egyik nap életre szóló döntést hoztak: Kanadába költöztek. A zenés színház meghatározó alakjaival és sikeres sorozatsztárjaival most egy exkluzív zenés élménybeszámoló keretei közt találkozhatunk hazalátogatásuk során. Mesélnek a külföldre költözés nehézségeiről, a tengeren túli kultúráról és a lenyűgöző nyugati világról. Az izgalmas sztorik közben felcsendülnek a legsikeresebb zenei slágerek. Jöjjön el velünk erre a zenei utazásra és kapcsolódjunk ki együtt tengeren túli hangulatban.

Eső esetén a koncert a MOM Kulturális Központ Színháztermében lesz megtartva, a helyek elfoglalása árkategória szerint lebontva érkezési sorrendben történik!

Ajánlatunk


A Carson Coma félig olasz, félig magyar frontembere, Fekete Giorgio valóra váltja régi álmát, és életében először egy egész estés, nagyzenekaros koncerten adja elő legkedvesebb olasz dalait:

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Magyar Állami Népi Együttes zenekarát – hazánkban szinte utolsóként – olyan kiváló cigány muzsikusok is alkotják, akik képesek a városi cigányzene nagy múltú hagyományait még interpretálni, itt a XXI. század elején. A tánckoncert helyszíne egy szimbolikus tér: koncertterem, étterem, bár, falusi kocsma stb. Az előadás zenei szövetében a népzene mellett helyet kap a hagyományos városi cigányzene, a magyar nóta és a csárdás, valamint a jazz és az etnikus cigány világzene is. Felmutatva mindazt a zenei virtuozitást és repertoárgazdagságot, mely a magyar cigánymuzsikusok unikális jellemzője. A nagy ívű zenei tablót táncjelenetek teszik még változatosabbá, színesebbé.

Ajánló


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Eisemann Mihály - Zágon István – Nóti Károly HIPPOLYT, A LAKÁJ vígjáték zenével Színpadra alkalmazta: Vajda Anikó és Vajda Katalin

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!