Jegyvásárlás


Program


Szeretetkert - Miskolc

Szeretetkert - Miskolc

Improvizációs párkapcsolati játék, ahol lehetőségünk van humorral magunkra ismerni, tükörbe nézni.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 20. szerda, 19:00

Improvizációs párkapcsolati játék, ahol lehetőségünk van humorral magunkra ismerni, tükörbe nézni

 

A program 5 éve, havonta teltházzal fut Budapesten, ezért most elhozzuk neked, Miskolcra is.

 

Az előadás célja: ráismerni saját magunkra, felismerni saját buktatóinkat, zsákutcáinkat, illetve hasznos útmutatókat, praktikus gyakorlati megoldásokat adni a változtatáshoz, a tartós, örömteli kapcsolódáshoz, az intimitás megőrzéséhez. Az előadás részben szórakozás, játék, ugyanakkor önmagunkra ismerés, tanulás is, hogy megismerjünk magunkat, illetve egymást.

 

A színpadon megjelenített társas-játékban a közönség is aktív részesévé válhat a párkapcsolatainkról szóló forgatókönyv alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, és az improvizációs jelenetek segítségével, görbetükrön keresztül sírva-nevetve láthatunk rá önmagunkra.

 

Játékos „Pár-tan” elevenedik meg, az iskolapad helyett az élet tanítómesterétől.

 

Színművészek:

 

- Jordán Adél

- Schell Judit

- Mészáros Máté

- Szabó Kimmel Tamás

Játékmester: dr. Piczkó Katalin

 

- Hogyan űzzük ki magunkat a szerelem paradicsomi állapotából?

- Miért nem tudjuk megőrizni a közelséget, az inspirációt, az intimitást?

- Miért végződik a házasságok csaknem fele válással?

- Hogyan, miért veszítjük el egymást?

- Mi történik velünk, és bennünk ezen az úton?

- Mit rontunk el, miközben mindannyian a feltétel nélküli szeretet, elfogadás megtapasztalására vágyunk? Hogyan építünk torlaszt, falakat játszmáinkból?

- Mit kellene megtanulnunk, hogy esélyt adjunk önmagunknak és a kapcsolatunknak?

A szerelemben megszülető első gyermek maga a kapcsolat. Ahelyett, hogy gondoznánk, ápolnánk, hogy virágzó „szeretetkertben” éljünk, mit is teszünk vele?

Hogyan változzunk, változtassunk, hogy a szerelmet, annak energiáját, s az abban kialakuló szeretetet tartósan megőrizzük?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ az est folyamán, amikoris mindannyiunk számára ismert, hétköznapi élethelyzetek elevenednek meg.

 

Szerző és rendező: az életünk, mi magunk.

 

A Szeretetkert előadásban a kapcsolat különböző területeiből ragadunk ki egy-egy részt, és az ott előforduló problémákat mutatjuk be a színészek által, játékosan improvizálva, részben a nézőket megmozgatva, az ő bevonásukkal.

 

Az előadást egy problémafelvetéssel, vagy egy konyhanyelvre lefordított, egyszerű pszichológiai modell bemutatásával kezdjük, melyet a színészek segítségével, játékosan megjelenítünk. Ezt követően a nézőket is bevonva a szokásos zsákutcákkal foglalkozunk, amelyeket a színészek improvizációval mutatnak be. A nézőknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár a saját, problémás helyzetet hozzanak be, és a játékmester, valamint a közreműködő színészek segítségével közösen jussunk el a megoldásokig.

 

A párkapcsolat különböző területeit a Szeretetkert című könyv rendszerére épülnek. A részvételhez nem szükséges a könyv ismerte, de segítséget nyújthat a megoldások megértésében, ezért a helyszínen lehetőséget biztosítunk a megvásárlására.

 

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!