Jegyvásárlás


Program


SZEMFÉNYVESZTŐ bűvészshow

SZEMFÉNYVESZTŐ bűvészshow

Lenyűgöző színpadi mutatványok, illúziók, gondolatolvasás, humor és kézügyesség – nagyszabású bűvészshow Budaörsön 2019. januárjában!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 11. péntek, 19:30

A Szemfényvesztők több nemzetközi turné, teltházas színházi előadások, az A38 és a Fővárosi Nagycirkusz közönsége után Önnek is bebizonyítják: a lehetetlen mégis lehetséges. Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István – a show főszereplői mind a szemfényvesztés előadőművészetének egy-egy önálló ágát jelenítik meg a színpadon, ugyanakkor egy elképesztő közös produkcióval is elvarázsolják a publikumot.

Élje át élete egyik legkülönlegesebb estéjét január 11-én 19:30-tól a Jókai Mór Művelődési Központban. Jegyek elérhetőek elővételben november 19-től online a jegy.hu és a jmmk.hu oldalon és személyesen a Művelődési Központban, illetve a budai Figaro Bűvészboltban (Bartók Béla út 31., a Móricz Zsigmond körtérhez közel).

A fellépőkről:

KASZÁNYI ROLAND a mentalizmus mestere, aki különleges képességeivel szórakoztatja a közönségét: gondolatolvasás, telepátia, hatodik érzék. Rolando a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája – a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke és hosszú ideig a House of Houdini rezidens előadója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.

KISS LÁSZLÓ a kézügyességi szemfényvesztés mestere, aki már több rangos nemzetközi bűvészversenyen elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Díjnyertes manipulációs műsorával László a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, hazai munkái mellett nemrég Görögországban, korábban pedig Cipruson turnézott.

SZABÓ ISTVÁN a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának – a Figaro Bűvészboltnak – vezetője. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el.

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!